Deze site is een initiatief van Holland Trade International om consumenten te kunnen bedienen.

Uitgelichte Producten

Bekijk onze toppers!

Mondkapjes bestellen bij mondkapjes.nl

Tegenwoordig zijn mondkapjes niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Met het dragen van een mondmasker beschermt u niet alleen uzelf maar ook anderen. Wilt u zichzelf en anderen ook beschermen door een mondmasker te dragen?

Bij ons kunt u makkelijk mondkapjes bestellen, of u nu op zoek bent naar wasbare of wegwerp mondkapjes, of juist naar een leuke mondmasker met print of mondkapje met filter. Bij ons vindt u alle soorten mondmaskers. U kunt erop vertrouwen dat u een mondkapje van de hoogst mogelijke kwaliteit ontvangt.

Op onze website kunt u ook mondmaskers vinden met de KN 95 FFP2 aanduiding. Dit zijn de door de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek (TNO) gekeurde ventielmaskers met een 5-laags bescherming.

We hebben mondmaskers vanaf €0,20 per stuk en als u voor 23.59 besteld dan wordt uw bestelling direct verzonden. We beschikken over een zeer grote voorraad. Mondkapjes bestellen doet u dus makkelijk bij mondkapjes.nl

TNO geteste mondkapjes

Wie zijn wij?

Wij zijn van origine een mondkapjes groothandel en paramedische optometriepraktijk. We hebben veel ervaring op het gebied van persoonlijke bescherming in de praktijk. Onze zakenpartner draagt zorg voor de hoogst mogelijke kwaliteit mondmaskers. De Nederlandse douane geeft aan alleen gecertificeerde mondmaskers door te laten. Omdat wij beschikken over de juiste certificaten en registratie bij overheden, worden onze producten niet tegengehouden. U kunt bij ons dus terecht voor kwalitatief hoogwaardige mondkapjes bestellen.

Welke mondmaskers kopen?

De Nederlandse douane laat alleen gecertificeerde mondmaskers door. Omdat wij beschikken over de juiste certificaten en registratie bij overheden worden onze mondkapjes niet tegengehouden. U kunt bij ons dus terecht voor kwalitatief hoogwaardige producten.

Wegwerp mondkapjes

Bent u op zoek naar wegwerp mondkapjes? Bij ons vindt u wegwerp mondmaskers 3 laags, 4 laags en 5 laags. Hoe meer laagjes, hoe beter de maskers u horen te beschermen. Onze wegwerp mondkapjes zijn goedgekeurd voor gebruik in het openbaar, ze zijn dus geschikt om te gebruiken in het openbaar vervoer en komen niet uit de voorraad die bestemd zijn voor de ziekenhuizen.

Mondkapje met filter

Wilt u de hoogste kwaliteit masker? Kies dan voor onze 5 laags mondkapje met filter. Een mondkapje met filter en ventiel geven maar liefst 95% bescherming en zijn door TNO gekeurd als ‘zeer goed’. Onze mondkapje met filter bezitten over de hoogste kwaliteit luchtdeeltjes filter en hebben een ingestikte neusbeugel voor de beste pasvorm.

Diverse mondkapjes

Wasbare stoffen mondkapjes

Wanneer u liever een masker vaker wilt gebruiken, raden we onze wasbare mondkapjes aan. Onze herbruikbare mondmaskers zijn gemaakt van 2 laags katoen en zijn zeer comfortabel. De maskers zijn zacht en gemaakt van hypoallergeen materiaal. Ze irriteren het gezicht dus niet.

Een bijkomend voordeel van onze stoffen mondmaskers is dat ze in verschillende kleuren en prints te verkrijgen zijn. Onze wasbare mondmaskers zijn one-size-fits-most en zijn passend op de meeste gezichtscontouren. Voorkom meer afval en maak gebruik van onze kwalitatieve modieuze stoffen mondkapjes.

Mondkapjes voor kinderen

Wij bieden ook beschermende mondkapjes aan in een kleine maat. Deze zijn geschikt voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar oud of mensen met een klein gezicht. Om veiligheidsredenen mogen kinderen onder de 3 jaar geen mondmasker dragen. Deze mondmaskers hebben een 3D pasvorm en hebben 4 lagen bescherming.

kindermondkapjes

Comfort Clips voor mondkapjes

Krijgt u last van uw oren van het elastiek van mondmaskers? Gebruik dan onze Comfort Clips die u kunt bevestigen aan het elastiek van uw mondmasker. Op deze manier hoeft u het elastiek niet meer achter uw oren te dragen en kunnen deze niet meer irriteren. Door gebruik te maken van onze Comfort Clips kunt u het mondkapje ook goed passend maken en zit het mooi stevig op uw hoofd.

Onze Comfort Clips zijn 3D geprint en gemaakt van nylon. Met deze clips kunt u het product ook om uw nek laten zitten als u uw mondkapje even af moet zetten. Er zit een sluiting aan de Comfort Clip, waarmee u het clipje makkelijk kunt ontgrendelen.

Gezichtsbeschermers

Wanneer u het dragen van een mondkapje niet fijn vindt, kunt u er ook voor kiezen om onze Face Shields te gebruiken. Door het dragen van een Face Shield kunt u besmetting via ogen of het gelaat voorkomen. Ook voor brildragers zijn onze Face Shields een goede uitkomst.

U heeft namelijk dan geen last meer van een beslagen bril. Onze Face Shields zijn licht en comfortabel om te dragen en voldoen aan alle certificeringen. Bijkomend voordeel is dat ze geheel duurzaam zijn. Onze duurzame Face Shield kan langdurig gebruikt worden, want hij is uitwasbaar. Bestelt u 50 of meer van onze Face Shields? Dan kunnen we ook uw bedrijfslogo erop zetten.

Desinfectiehandgel

Moet u uw mondkapje vervangen, maar is er geen wasbak in de buurt om uw handen te wassen? Desinfecteer dan uw handen met onze desinfectie handgel. In onze desinfectie handgel zit maar liefst 78,9% alcohol. Dit hoge aantal is genoeg om het grootste gedeelte van de bacteriën op uw handen te verwijderen, waardoor u veilig van mondmasker kunt verwisselen. Altijd handig om op voorraad te hebben of om te verspreiden over bijvoorbeeld verschillende tassen voor als u onderweg bent.

Infrarood thermometers

Bij ons kunt u ook terecht voor infrarood thermometers. Deze kunt u gebruiken om uw temperatuur op te meten en bij te houden. Met onze thermometers kunt u contactloos en pijnloos razendsnel uw temperatuur opmeten.

Het enige wat u hoeft te doen is de thermometer binnen 3 cm van uw voorhoofd te houden en op de temperatuurknop drukken. Binnen 1 seconde weet u uw temperatuur. Onze infrarood thermometers zijn naast razendsnel en makkelijk ook nog eens hygiënisch in gebruik.

Hoe mondkapje gebruiken?

U draagt een mondmasker op de juiste manier wanneer deze uw mond, neus en kin bedekt. Was voor en na het opzetten van het wegwerp mondkapje 20 seconden uw handen met water en zeep of gebruik onze desinfecterende gel. Let erop dat u bij het opzetten alleen het elastiek aanraakt en tijdens het dragen ook het mondmasker niet aanraakt.

Wegwerp mondkapjes zijn voor eenmalig gebruik en u kunt na het gebruik deze in het huisvuil weggooien. Na gebruik van katoenen mondkapjes kunt u deze wassen op 60°C op een volledig wasprogramma. Gebruik alleen wasmiddel en geen wasverzachter. Het is mogelijk om onze producten te strijken op 180°C. Bewaar de wasbare mondmaskers vervolgens ergens afgesloten en apart van elkaar in bijvoorbeeld een afgesloten bakje of zakje.

Wat zijn FFP2 en FFP3 maskers?

FFP mondneusmaskers zijn beschermingsmiddelen die beschermen tegen het inadmen van allerlei onwenselijke stoffen zoals virussen. Deze worden via de lucht verspreid. Mondneusmaskers moeten goed op het gezicht afsluiten.
De FFP markering geeft op een technische wijze aan hoe goed het betreffende mondkapje filtert bij het inademen van o.a. virussen. 

FFP1 - minimaal 80% van de deeltjes worden tegengehouden
FFP2 - minimaal 94% van de deeltjes worden tegengehouden
FFP3 - minimaal 00% van de deeltjes worden tegengehouden
Overzicht mondkapjes
bron: Walo.nl

De maskers hebben een CE marekering. Ze worden getoetst op norm NEN-EN 149+A1. Ze voldoen aan de Europese Verordening Persoonlijke Beschermingsmiddelen (EC 2016/425). Er is toezicht vanuit de autoriteiten op naleving van de juistheid van de werking.

Vragen over mondkapjes bestellen

Heeft u vragen over mondkapjes bestellen of andere producten? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden dan zo snel mogelijk uw vragen. Voor medisch gecertificeerde mondkapjes of bestellingen groter dan 10.000 stuks kunt u ook contact met ons opnemen. Wij hebben een eigen productieplek waardoor wij zeer scherp en betrouwbaar kunnen leveren voor onder andere de zorg. Als particulier kunt u eenvoudig mondkapjes bestellen op onze website. 

Resellers gezocht!

Heeft u een winkel of bedrijf en wilt u graag mondmaskers verkopen? Onze maskers zijn van hoogwaardige kwaliteit. Tevens zijn onze ventielmaskers met 5 laags bescherming lokaal getest door onder andere de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk (TNO). Wilt u graag onze producten verkopen? Registreert u dan bij ons met een account en mail ons uw bedrijfsgegevens. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Compare products Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »