Header

Mondkapjes.be - Mondkapje.nl - Mondkapjesdiscount.nl - U kunt ook voor afhalen kiezen bij een afhaalpunt of onze winkel

Onze kwaliteitskapjes zijn gekeurd door TNO    

RESELLERS GEZOCHT & AFHAALPUNTEN

Mondkapjes

Mondkapjes.nl - Bij ons kunt u kwaliteitsmondkapjes kopen

De mondkapjes van Mondkapjes.nl zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit gemaakte mondmaskers en beschikken over de juiste eigenschappen. Wij laten alles lokaal testen door o.a. TNO waardoor alle producten voldoen aan goede eigenschappen. Wij hebben een eigen productieplek waardoor wij zeer scherp en betrouwbaar kunnen leveren voor de zorg. Voor medisch gecertificeerde kapjes even contact met ons opnemen. face shield

Voor volume orders boven 10.000 stuks mondkapjes bestellen kunt u een mail sturen via het contactformulier.

Van origine zijn wij een groothandel en paramedische optometriepraktijk. We hebben dus veel ervaring op het gebied van persoonlijke bescherming in de praktijk.

Hieronder kunt een filmpje zien van onze vriendin en zakenpartner in China. Zij draagt zorg voor de hoogst mogelijke kwaliteit en maakt het mogelijk dat de producten niet door de douane wordt tegengehouden. De juiste certificaten en registratie bij de overheden is hierbij cruciaal. Wij vertrouwen op de douane om de certificaten te controleren. Zij geeft aan alleen gecertificeerde maskers door te laten.

Tegenwoordig zijn mondkapjes niet meer weg te denken uit het straatbeeld, helemaal wanneer u bijvoorbeeld met het openbaar vervoer reist. U kunt bij ons in ieder geval terecht voor kwalitatief hoogwaardige mondkapjes, die geschikt zijn om te dragen in het ov. Maar welke kiest u dan?

Wegwerp mondmaskers of wasbare mondmaskers?

Mondkapjes bestaan er in verschillende soorten, maten en materialen. Bij ons vindt u zowel de wegwerp mondmaskers als ook de wasbare mondmaskers. Zo komen onze wegwerp maskers voor in de 3 laags, 4 laags en 5 laags variant. Hoe meer laagjes, hoe beter het mondkapje u hoort te beschermen. Wanneer u liever een masker vaker wilt gebruiken raden wij u aan voor onze wasbare mondmaskers te kiezen. Deze comfortabele mondmaskers zijn gemaakt van 2 laags katoen en kunnen meermaals gewassen worden op 60°C. 

wasbare maskers

Recentie van ons kindermasker in de Volkskrant op 150520 

Tegenwoordig zijn mondkapjes niet meer weg te denken uit het straatbeeld, helemaal wanneer u bijvoorbeeld met het openbaar vervoer reist. U kunt bij ons in ieder geval terecht voor kwalitatief hoogwaardige mondkapjes, die geschikt zijn om te dragen in het ov. Maar welke kiest u dan?

Volkskrant%20150520.jpg

Gezichtsbeschermers

Draagt u liever geen mondkapjes, maar wilt u toch beschermt de straat op of het openbaar vervoer in? Dan zijn er ook nog de Face ShieldsDeze gezichtsbeschermers zijn gemaakt van een heldere lichtgewicht kunststof om directe besmetting via de ogen en het gelaat te voorkomen. Daarnaast zijn ze comfortabel om te dragen en erg geschikt voor de brildragers onder ons.

Kindermaskers

Natuurlijk bieden wij ook beschermende maskers aan in een kleine maat, erg geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar oud of voor degenen in ons midden met een kleiner gezichtje. Dit kindermasker heeft een 3D pasvorm en bestaat uit 4 lagen bescherming.

Comfort clipjes

Nu is het niet alleen van groot belang dat het mondmasker zelf van goede kwaliteit is, maar is het ook van groot belang dat het mondmasker goed past! Onze 3D geprinte nylon Comfort clips kunt u bevestigen aan de bandjes van het mondkapje zodat deze niet kan gaan irriteren bij uw oren, en daarnaast mooi stevig op uw hoofd zit.

Handgel

Wij raden aan uw handen te ontsmetten met desinfectie handgel voor en nadat u uw mondkapje heeft aangeraakt. Om deze reden bieden wij ook desinfectie handgel aan in ons assortiment. Met maar liefst 78,9% alcohol verwijdert u snel een groot gedeelte van de bacteriën op uw handen. Altijd handig om op voorraad te hebben of om te verspreiden over bijvoorbeeld verschillende tassen als u onderweg gaat.

Infrarood Thermometers

Alle mondkapjes in huis, maar nog geen thermometer om uw temperatuur op te meten en bij te houden? Geen zorgen. Bij ons bestelt u eenvoudig een Infrarood Thermometer, waarmee u op contactloze en pijnloze wijze razendsnel uw temperatuur kunt opmeten.

Mondkapjes kopen

Met mondkapjes van Mondkapjes.nl kunt u erop vertrouwen een mondkapje van de hoogst mogelijke kwaliteit te ontvangen. Van origine zijn wij een paramedische optometriepraktijk en een groothandel. We hebben dus veel ervaring als het gaat om persoonlijke bescherming in de praktijk en laten daarnaast alles lokaal testen door o.a. TNO.

mondkapjes kopen

Groothandel

Wilt u meer dan 10.000 stuks mondkapjes bestellen, dan vragen wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier. Ook wanneer u medisch gecertificeerde kapjes wilt bestellen vragen wij u contact met ons op te nemen.

Resellers gezocht

Heeft u nu een winkel of bedrijf en wilt u onze mondkapjes gaan verkopen? Registreert u dan bij ons met een account en stuurt u uw bedrijfsgegevens per mail naar info@mondkapjes.nl, wij zijn namelijk op zoek naar resellers voor de mondkapjes!

Mondkapjes.nl is onderdeel van NOBRAA BV
Dr. Plesmanlaan 160
3601DE MAARSSEN 
KVK inschrijving 77812255