Mondkapje.be - Mondkapje.nl - Mondkapjesdiscount.nl - U kunt ook in onze winkel afhalen na bestellen en betalen

Duizenden items op voorraad in de opslag! Tevens groothandel
Alle producten hier aangeboden zijn voor niet-medisch gebruik zoals het openbaar vervoer. Voor medisch gecertificeerde kapjes kunt u met ons contact opnemen. Onze producten worden getest op kwaliteit door TNO

RESELLERS GEZOCHT! HEEFT U EEN WINKEL OF BEDRIJF REGISTREER DAN EEN ACCOUNT EN MAIL ONS UW BEDRIJFSGEGEVENS. Samen Sterk!

Mondkapjes.nl - Bij ons kunt u kwaliteitsmondkapjes kopen

De mondkapjes van Mondkapjes.nl zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit gemaakte mondmaskers en beschikken over de juiste eigenschappen. Wij laten alles lokaal testen door o.a. TNO waardoor alle producten voldoen aan goede eigenschappen. Wij hebben een eigen productieplek waardoor wij zeer scherp en betrouwbaar kunnen leveren voor de zorg. Voor medisch gecertificeerde kapjes even contact met ons opnemen.

Voor volume orders boven 10.000 stuks mondkapjes bestellen kunt u een mail sturen via het contactformulier.

Van origine zijn wij een groothandel en paramedische optometriepraktijk. We hebben dus veel ervaring op het gebied van persoonlijke bescherming in de praktijk.

Hieronder kunt een filmpje zien van onze vriendin en zakenpartner in China. Zij draagt zorg voor de hoogst mogelijke kwaliteit en maakt het mogelijk dat de producten niet door de douane wordt tegengehouden. De juiste certificaten en registratie bij de overheden is hierbij cruciaal. Wij vertrouwen op de douane om de certificaten te controleren. Zij geeft aan alleen gecertificeerde maskers door te laten.


Recentie van ons kindermasker in de Volkskrant op 150520

Mondkapjes.nl is onderdeel van NOBRAA BV
Dr. Plesmanlaan 160
3601DE MAARSSEN 
KVK inschrijving 77812255