Terug

Zelftest corona kopen | Betrouwbaar en goedgekeurd door de overheid (0)

Een zelftest corona koopt u bij snel en voordelig op mondkapjes.nl. We hebben een tweetal corona-testen in ons assortiment.

Filters

    Geen producten gevonden...

Zelftest corona kopen | Betrouwbaar en goedgekeurd door de overheid

Een corona zelftest kopen

Beide zelftest corona producten op onze website zijn door de rijksoverheid ontheven, dit wil zeggen dat de Nederlandse staat deze heeft gecontroleerd en goedgekeurd.

U kunt verschillende hoeveelheden corona-zelftests kopen. We verkopen de COVID-19 Antigen Test Kit van het merk Deepblue. Hierin zitten in totaal 25 antigen testen voor thuisgebruik. Bij elke test staat ook beschreven hoe u de coronatest correct uitvoert. Dit maakt het zeer eenvoudig om een ​​zelftest uit te voeren.

Naast Deepblue hebben we ook de corona zelftests van New Gene. Met deze corona zelftest kunt u makkelijk en snel testen of u besmettelijk bent. Deze test wordt door overheden op grote schaal gebruikt en heeft een korte neus swab waardoor u niet diep in uw neus hoeft te testen. Het duurt 15 minuten voordat u weet of u besmettelijk bent met het coronavirus.

De Kenmerken van geschikte zelftesten

Een zelftest is een antigeensneltest die u zelf thuis kunt afnemen. Op de verpakking van de zelftest moet een CE-logo staan. Er zijn 2 soorten zelftesten met een CE-logo:

  • zelftest met CE-logo met daarachter een getal van 4 cijfers;
  • zelftest met CE-logo zonder een getal.

Op dit moment staat op de meeste verpakkingen van antigeentesten een CE-logo zonder een getal. 

Op mondkapjes.nl verkopen we alleen zelftest corona producten die door de rijksoverheid zijn goedgekeurd. Zo weet u zeker dat u de juiste producten aanschaft.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Mondkapjes 3,7 / 5 - 11 Reviews @ Trustpilot
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »