Terug

FFP2 Masker 5 laags met de hoogste bescherming (7)

Een FFP2 masker kopen doet u gemakkelijk via deze webshop. Onze maskers zijn comfortabel te dragen en gemaakt van het best ademende materiaal.

Filters

FFP2 Masker 5 laags met de hoogste bescherming

FFP2 Masker

Deze FFP2 medische mondkapjes bieden u en uw omgeving de beste bescherming die een mondkapje bieden kan. Doordat deze maskers uitvoerig en officieel zijn getest, kunt u erop vertrouwen dat het FFP2 masker goed zijn werk zal doen. 

Verschil tussen mondkapjes FFP2 medisch en wegwerp mondkapjes

Het verschil tussen medische FFP2 mondkapjes en niet-medische wegwerp mondkapjes zit hem in de functie. Waar een niet-medisch mondkapje vooral wordt gedragen om de omgeving van de drager te beschermen, wordt een FFP2 masker gedragen om de drager te beschermen tegen bijvoorbeeld ziektekiemen in de lucht. Er zijn 3 varianten mondkapjes,  FFP1 / FFP2 / FFP3.   Dit geeft de mate van filtratie aan. FFP1 heeft de grootste filtratie en FFP 3 de kleinste filtratie. Voor bescherming tegen virussen is een FFP2/KN95 masker noodzakelijk, aangezien deze kleine filtratie heeft waar virussen niet door kunnen passeren. Als er mensen in je directe omgeving zijn die je mogelijk besmet zijn met COVID19 en deze dragen geen mondkapje ( een chirurgisch masker) dan is het gebruik van een FFP2/KN95 masker aan te raden om uzelf te beschermen.

Hoe moet een FFP2 Masker gedragen worden?

Bij het dragen van een medisch ffp2 masker is het belangrijk dat u eerst uw handen ontsmet met een desinfecterende handgel. Houd vervolgens uw masker in uw ene hand en de elastieken in uw andere hand. Plaats het FFP2 masker onder uw kin en trek de elastieken met de andere hand omhoog tot aan uw kruin. Daarna kunt u het onderste elastiek onder de oren plaatsen en de bovenkant van het masker net onder uw neusbrug plaatsen. Controleer tenslotte of het masker goed om uw gezicht sluit en pas het aan als dit niet het geval is. 

Instructie medisch mondkapje

Net als bij wegwerp mondkapjes en wasbare mondkapjes, is het belangrijk om tijdens het dragen van  medische FFP2 masker de buitenkant zo min mogelijk aan te raken. De buitenkant van de mondkapjes kunnen tijdens het dragen namelijk besmet zijn met virussen en andere ziektekiemen. Tijdens het aanraken van de buitenkant van het FFP2 masker komen deze op uw handen terecht waardoor u vervolgens uzelf alsnog zou kunnen besmetten. 

Kan ik een FFP2 masker hergebruiken?

Medische FFP2 maskers zijn bedoeld voor éénmalig gebruik en kunnen dan ook niet gewassen worden. Als u klaar bent met het dragen van uw FFP2 mondmasker doet u deze af door uw masker vast te pakken en de elastieken over uw hoofd te halen. Gooi het masker vervolgens bij het restafval en ontsmet direct uw handen met desinfecterende handgel of met water en zeep. 

Voordelen van een FFP2 masker kopen bij mondkapjes.nl

Een FFP2 masker kopen doet u gemakkelijk via deze webshop. Hier kunt u uw online uw medische masker kopen, waarna ze meestal de volgende dag al bij u thuis worden bezorgd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Mondkapjes 3,7 / 5 - 11 Reviews @ Trustpilot
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »