Terug

Viroloog Van Ranst adviseert FFP2 (of FFP3) mondmaskers te dragen

Viroloog Van Ranst adviseert FFP2 (of FFP3) mondmaskers te dragen

Van Ranst adviseert om in openbare ruimtes ten minste een FFP2 masker te dragen nu Omikron om ons heen raast. FFP2 en FFP3 maskers sluiten namelijk veel beter af.

Een FFP2 of FFP3 masker heeft een 3d vorm waardoor deze veel beter afsluit. Ook is het aantal filterlagen hoger en is de filtertechnologie beter. Een FFP2 masker of N95 mondkapje filtert 95% van alle virusdeeltjes terwijl een FFP3 of N99 mondkapje zelfs 99% filtert.
Om deze markering te dragen moet de productie van deze maskers gecertificeerd zijn. Door zware eisen op te leggen kan een fabrikant een dergelijk certificaat bemachtigen voor de productie van deze medische kwaliteitsmaskers. 


Omdat in het verleden veel Chinese fabrikanten sjoemelden met de certificaten is het toezicht van de inspectie van volksgezondheid streng. Mede hierdoor hebben wij besloten vooral EU geproduceerde mondkapjes te laten produceren. Door de enorme toename van vraag voor FFP2 en vooral FFP3 mondkapjes hebben wij grote hoeveelheden laten produceren en op voorraad gezet. Voor grote orders hebben wij palletverpakking of omdozen.

EU mondkapjesAls u mondkapjes bij ons bestelt krijgt u een kwaliteitsproduct tegen een scherpe prijs. Mocht u niet tevreden zijn horen wij dit graag zodat wij u de beste oplossing kunnen bieden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Mondkapjes 3,7 / 5 - 11 Reviews @ Trustpilot
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »